1set Brzinu Priznanje, Prepoznavanje Glasa Modul V3
Obnovljeno

1set Brzinu Priznanje, Prepoznavanje Glasa Modul V3

KM 28.80

Dostupno za vašu narudžbu

Pregled
ELECHOUSE Prepoznavanje Glasa Modul kompaktna i lako za kontrolu govoreći priznanje odbora.
Ovaj proizvod je zvučnik-zavisna prepoznavanje glasa modul. To podržava do 80 glas komanduje u sve. Max 7 glas naredbe bi mogao da radi u isto vrijeme. Svaki zvuk bi mogao biti obučen kao komandu. Korisnici treba da voz modul pre nego dopustiti da se to prepoznavanje glasa komandu.
Ovaj odbor ima 2 kontroliše načina : Serijski Luku (puna funkcije), Generale Ulaz Igle (deo funkcije). General Izlaz Igle u odbor može generirati nekoliko vrsta talasi dok odgovarajući glasovna komanda je prepoznao. Šta je novo?
Već imamo Prepoznavanje Glasa modul V2. To podržava 15 komanduje u sve i samo 5 komanduje u isto vrijeme.
Na V2, glas naredbe su se razdvojili u 3 grupe dok se ti obuci to. I samo jednu grupu (5 naredbe) je mogao da uvoze u Recognizer. To znači da se samo 5 glas naredbe su efikasno u isto vrijeme.
Na V3, glas naredbe su pohranjene u jednom velika grupa kao u biblioteci. Bilo je 7 glas komanduje u biblioteci mogao biti uvoze u recognizer. To znači 7 naredbe su efikasno u isto vrijeme. Parametar Napon : 4.5-5.5 V Trenutni : Digitalni Interfejs : 5 V TTL nivou za UART interfejs i GPIO Analogni Interfejs : 3.5 mm mono-kanal mikrofon veza + mikrofon pin interfejs Veličine : 31mm x 50mm Priznanje tačnost : 99% (pod idealno okruženje) Karakteristika Podršku maksimalnu 80 glas naredbe, sa svaki glas 1500ms (jedna ili dvije riječi govoreći) Najviše 7 glas naredbe efikasno u isto vrijeme Arduino biblioteci je opskrbio Lako Kontrolu : UART/GPIO Korisnik-kontrolu General Pin Izlaz Dokument Priručnik Biblioteke za Arduino Video Instrukcije Kako da igram VR3 sa VR3 Kako test VR3 Protokol na PC

Više detalja

:
HAILANGNIAO
Izlaz:
Analogni Senzor
:
zvuči senzor
:
Mešavina
:
Prepoznavanje Glasa Modul V3
Korištenja:
Vibracije Senzor
Teoriji:
ultrazvučni senzor
is_customized:
Yes

Slični proizvodi u kategoriji