Srednjoj Pumpa stopa ZJP-30 Korijene pumpu Vakum Pumpu
Obnovljeno

Srednjoj Pumpa stopa ZJP-30 Korijene pumpu Vakum Pumpu

KM 1386.00

Dostupno za vašu narudžbu


Korijene vakum pumpu
Napomena : ovo je teško pumpu, predlažem da odeš do mora, i ako želiš da znaš brod koštati, molim te pružiti tvoj blizu mora luku ime.
Instrukcije od principa korijene vakum pumpe
Korijene vakum pumpu (naziva korijene pumpu za kratko) je ne-unutrašnje kompresije tip rotary pozitivan izbacivanje pumpu, koji postiže usisavanje i auspuh od dva 8-stanju rotore rotirajući je da na pumpi oklop. Svojih principa je slične sa korijene u pelenama. Kao što se to radi u nizak pritisak u dometu, slobodan putevi od gasa molekuli su odavno, i otpor je jak za gasa da prođe kroz male rupe, tako da je u mogućnosti dobiti veći pritisak odnos, i može biti korišćeno kao buster vakum pumpu; ali ne mogu direktno izduvni plin u atmosferu sama, i to će biti povezano sa prije nego vakum pumpa u seriji,, i auspuh je pumpa benzin u atmosferu kroz pre nego što vakum pumpu.
Osobine korijena pumpu uključuju : 1. Postoji određena plin između rotora i pumpu komori, i između rotore. Oni ne kontakt jedni s drugima, i ne treba mi ulje podmazivanje. 2. Rotora je dobar geometrijske simetriju i može popraviti rotary brzinu, tako da je postignut sporazum velika pumpa stopa pumpu. 3. Pumpa radi sa malim vibracije i veliki kapacitet, i kapaciteta rada faktor je oko 0,5. 4. U pumpu komori, nema pritiska kao mehanički vakum pumpu zna, tako da to ne treba kao izduvni ventil. Iz tog razloga, može se iskoristiti da se pumpa u condensable isparenja. 5. Počinje brz, i može da postigne krajnji vakum u kratkom roku. To je nisko moć i nizak održavanje koštati za operaciju. 6. Korijene pumpu ima visok pumpa stopa u širokom spektru pritisak (1000 Pa ~ 1 Pa). To je u mogućnosti da brzo izduvni gasovi što, iznenada su pustili plin, i pokrivaj manjak nizak pumpa stopa od discipline pumpu i ulje zapečaćen mehaničkom pumpom pod pritiskom (1000 Pa ~ 1 Pa). Kao rezultat toga, to je najpogodnije je koristio kao buster pumpu.Korijene vakum pumpa je korišćena u vakuumu degassing, usisivač se topi, usisivač tretman istopljeni celik u metallurgical industrije, pumpa non-korozija gasova u svemiru simulacija objekat, nisko gustinu vjetar tunel uređaj i drugim stvarima, kao destilacije, vaporation, osušiti, i tako procesa proizvodnje u hemijske industrije, hranu, lekove, električne proizvodnju i druge industrije.

Više detalja

:
ZJ-30
moć:
Električni
Pritisak:
Visok Tlak
Prijavu:
Stubišni
Struktura:
Jedan pozornici Pumpu
Korištenja:
Pumpu
Teoriji:
Vakum Pumpu
Standard ili Nonstandard:
Standard
Gorivo:
Električni
(m3/h) Pumpa Brzinom:
30
(Kw) Motor Moć:
0.75
(mm) Promjeru Uvali:
50
(mm) Promjeru Outlet:
40

Slični proizvodi u kategoriji