originalni BMT UPS, DHL 100pcs/mnogo Običnih Kvalitet Baterija za iPhone 6+ 6G Plus 5.5 zamena popraviti dijelove 0 ciklus BMTI6GPOQ
Obnovljeno

originalni BMT UPS, DHL 100pcs/mnogo Običnih Kvalitet Baterija za iPhone 6+ 6G Plus 5.5 zamena popraviti dijelove 0 ciklus BMTI6GPOQ

KM 929.70

Dostupno za vašu narudžbu


5 Razloga Zašto Treba Da Kupuju Nase Proizvode :
- Sve Proizvod Podijeliti 1 Godinu Garancija
- 100% Testiranih Prije Centrala
- Mi smo fabrika proizvođač
- Profesionalni u Baterija terenu za 4 godine
- 365 Dana Vratiti & Slobodna Isporuka u Oba smera
Kakav predmet izgleda?
Ti si kupovala Obični Kvalitet!
ABC znanje moraš da znaš o mobilni baterija :
U osnovi, mobilni baterija je u kombinaciji od tri dijela :
1. Ćeliju (baterija jezgro)
2. zaštiti odbor(PCM)
3. Fleks kablovsku.
Dobar nastup baterija ovisi kako na mobilni i u odbor za zaštitu. Mobilnog kao i jezgro je to mjeri m Ah. Više m Ah znači da je viša sila ima. Zaštiti odbor je isto kao voda slavinu. To kontrolu elektricnu struju i napona. Ali u slučaju PCM odboru nedostaje mjera E , to ne može kontrolirati elektricnu struju kako treba to je zašto su neke mušterije žaliti curi energija tako brzo. U ovom slučaju mušterija mora da nauči kako da se razlikuje baterija je PCB odbor je kvalitet, inače možda si mislila da se sve baterija je isto. U svakom slučaju, ćelije i PCM je važno za oboje dobar nastup bateriju.
BMT uglavnom prodaje ispod drugačije kvalitet tipova za 6 Plus :
Br. 1- ( 100% Originalni Baterija ) -m anufactured u 2014 ili 2015. Nikad ne bude rastavljen. Skinut sa Novi telefon ili dobio od kako je uzvodno. Svaki Baterija je drugačije baterija niz num i drugu ćeliju niz num. QR šifra na baterije može skenirati od ja-nigma(APLIKACIJU). Kada si rastavljena bateriju, vidjet ćeš PCM Mobitela i laser nema zaklona, i iz Ćelije u PCM i PCM da se napneš kablovsku nema nikakve povezati znak. Savršeno izgled. Trebao bi znati šta je na vrhu baterija(6 G-8 P) ako stvarno razumiješ 100% Pravi Bateriju.
Br. 2 - ( vrhunskog Kvaliteta ) -M anufactured 2017 ili 2018, okupili sa SAD Texas Instruments IC na PCM odbora. To je najbolje zamjena baterija za 6 Plus. Maded od 100% Kobalt nije Ni Co Gdine(4 : 4 : 2) materijal. Sve baterija je uradio kapaciteta ocjenjivanje proces da budem siguran da je sve baterije su punom Kapacitetu 2915m Ah ili više. 800-1000 Krug života. 0 Ciklus. Neatural štampanje.

Više detalja

Jabuka Model:
iPhone 6 Plus
Kvalitet sertifikat:
CE,UL
Baterija Kapaciteta(mAh):
2801mAh-3500mAh
Kompatibilni Potpuno:
jabuka
:
BMTI6GPOQ
:
Bamyoyo
Originalne ili Ne:
Kompatibilni

Slični proizvodi u kategoriji